HappyMine, de gezelligste Minecraft server van Nederland & België!

Doneer aan HappyMine


Waarom doneren?

Als je doneert in HappyMine zul je naast het al beloofde speelplezier ook andere leuke extra’s ontvangen. Deze extra’s zijn per in-game server verschillend. Wij raden aan om altijd met jouw ouders/opvoeders te overleggen over het eventueel doneren aan HappyMine. Verder raden we ook aan om de regels te kijken. Heb je nog steeds vragen over het doneren, een rank of iets anders, contacteer ons gerust via de contactpagina of vraag een stafflid in de server ernaar. Alvast bedankt!


Krijg leuke extra's!

Wie doneert, wordt uiteraard beloont! Zo krijg je in Survival toegang tot de donatorshops, waar je zelf je extra’s kan kiezen, zoals bijvoorbeeld een jetpack, of een snellere wandelsnelheid. In Creative krijg je de mogelijkheid om extra plots te claimen, de hoeveelheid plots hangt af van welke rank je gekozen en gekocht hebt. Wel krijgt elke donator standaard toegang tot een headdatabase, een overzicht van allemaal leuke en creative minecraft hoofden die gebruikt kunnen worden om jouw build extra te versieren!


Waar kan ik doneren?

Via onderstaande link kan je doneren of meer informatie over onze pakketten ontvangen :)

We gaan veilig om met je gegevens, alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. Wij bieden op dit moment PayPal aan, wil je via een andere manier betalen? Neem dan even contact met ons op :)